Tours

Tours

Met de HOI tours verdiep je je in verschillende culturele aspecten van Singapore en kom je op verrassende locaties. HOI Singapore organiseert in samenwerking met de Friends of the Museums een aantal tours naar musea, vaak speciaal voor HOI met een Nederlandstalige gids. Andere voorbeelden van tours zijn de Feng Shui tour, de Singapore food tour en de pelgrimage tour naar Pulau Kusu. HOI werkt voor deze tours samen met lokale gidsen en organisaties. HOI cursisten krijgen korting op de tours.

Wil je de uitnodigingen voor HOI tours in je mail ontvangen? Laat dat dan even weten via het contactformulier.

ACM museum koffie en taart
HOI food tour fruit stall
HOI food tour popiah hands on
HOI Feng Shui tour Suntec City
HOI Feng Shui tour Suntec Fountain of Wealth
HOI feng shui tour
Peranakan museum embroidery
Peranakan museum Fu Lu & Shou
Picknick in Fort Canning Park

Museumtours


Regelmatig bezoeken we één van de vele interessante musea van Singapore. De rondleidingen worden dan ook vaak verzorgd door een Nederlandstalige gids.


Onze laatste tour was in het Peranakan museum. Marjon Verbree heeft ons toen veel geleerd over de lokale cultuur en de samensmelting van twee culturen.


Meld je via het contactformulier aan voor de HOI nieuwsbrief om meer informatie en uitnodigingen voor de tours te ontvangen via email.

Culturele Tours


De HOI tours zijn stuk voor stuk inspirerende en verrijkende excursies naar typisch Aziatische locaties. Zo verbreed en verdiep je je kennis en ontmoet je tegelijk andere Nederlandstaligen. De speciaal voor HOI samengestelde Feng Shui tour is bijna een 'must', dat is de mening van allen die eerder aan de tour hebben deelgenomen.Deze culturele tours organiseerde HOI :


  • HOI Urban Kook-Workshop, we hebben veel geleerd over de Singaporese keuken en het bereiden van maaltijden op Singaporese wijze.
  • HOI food tour, een onderdompeling in de Singaporese eetcultuur
  • HOI tour naar Pulau Kusu (Turtle Island), tijdens de periode dat duizenden pelgrims uit Singapore, Maleisië en Indonesië de Chinese tempel en Malay 'keramats' bezoeken. Het mooie weer en de rust tijdens de tour waren een zegen, velen ontvingen een persoonlijke 'blessing'.
  • HOI feng shui tour. Feng shui is in Singapore nadrukkelijk aanwezig, maar voor ons niet direct zichtbaar. Na deze tour kijk je gegarandeerd met andere ogen naar Singapore.
  • HOI tour 'to the West'. We bezochten meerdere begraafplaatsenechte hoorden over de invloed van verschillende religies op begrafenis rituelen.Voor het seizoen 2020 komt er weer een mooi programma HOI tours.


Het laatste nieuws over de HOI tours vind je steeds in de HOI nieuwsbrief; aanmelden voor de nieuwsbrief en voor uitnodigingen voor de tours kan via het contactformulier.

HOI Singapore


Dankzij HOI leer je Nederlander sprekenden in Singapore kennen, krijg je waardevolle informatie aangereikt waar je dagelijks wat aan hebt en ontdek je verschillende aspecten van Singapore tijdens tours en activiteiten.

Agenda


HOI koffieochtend:

woensdag 4 maart bij onze vaste plek:

Baker & Cook, Holland Village.HOI tours.

Woensdag 5 februari: Asian Atristry 


HOI Introductie Cursus

Maandag 24 en woensdag 26 februariMeer details vind je in de HOI nieuwsbrief.


Copyright HOI Singapore. All Rights Reserved