Meetings

Meetings

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Of juist lekker aan de slag rond een bepaald thema? Dat kan tijdens de HOI meetings. Thema-ochtenden, kookworkshops, wijnproeverijen of een street food lunch, het kan allemaal tijdens de HOI meetings. HOI meetings zijn anders dan de tours, omdat je echt op één locatie bent, terwijl je met een HOI tour meer op pad bent, onder leiding van een gids.


Op 9 november was er een gezellige wijnproeverij en op 27 november was er een inspirerende workshop over persoonlijke ontwikkeling: 'Creëer je eigen geluk', in samenwerking met BLOOM Development Factory. Er komt zeker een vervolg op deze workshops samen met BLOOM. Op 17 april  was de boeiende meeting 'Create your happy home with Feng Shui', met een presentatie over hoe Feng Shui invloed kan hebben op de inrichting van je huis. En op 11 mei tenslotte de HOI meeting 'Lee's antiques appreciation tour, met informatie over Chinees antiek en accessoires.


Voor het seizoen 2018/2019 zorgt HOI voor een nieuw programma met leuke en inspirerende meetings.

HOI meeting wijnproeverij
HOI meeting wijnproeverij
HOI meeting persoonlijke ontwikkeling
HOI workshop Chinese tea culture
HOI meeting Feng Shui en inrichting

Het laatste nieuws over de HOI meetings vind je steeds in de HOI nieuwsbrief; aanmelden voor de nieuwsbrief en voor  uitnodigingen voor de meetings kan via het contactformulier.

HOI Singapore


Dankzij HOI leer je Nederlander sprekenden in Singapore kennen, krijg je waardevolle informatie aangereikt waar je dagelijks wat aan hebt en ontdek je verschillende aspecten van Singapore tijdens tours en activiteiten.

Agenda


HOI koffieochtend:

woensdag 4 maart bij onze vaste plek:

Baker & Cook, Holland Village.HOI tours.

Woensdag 5 februari: Asian Atristry 


HOI Introductie Cursus

Maandag 24 en woensdag 26 februariMeer details vind je in de HOI nieuwsbrief.


Copyright HOI Singapore. All Rights Reserved