Tours

Tours

Met de HOI tours verdiep je je in verschillende culturele aspecten van Singapore en kom je op verrassende locaties. HOI Singapore organiseert in samenwerking met de Friends of the Museums een aantal tours naar musea, vaak speciaal voor HOI met een Nederlandstalige gids. Andere voorbeelden van tours zijn de Feng Shui tour, de Singapore food tour en de pelgrimage tour naar Pulau Kusu die voor het seizoen 2017/2018 op de planning staan. HOI werkt voor deze tours samen met lokale gidsen en organisaties. HOI cursisten krijgen korting op de tours.

Wil je de uitnodigingen voor HOI tours in je mail ontvangen? Laat dat dan even weten via het contactformulier.

Museumtours

 

In het seizoen 2016/2017 waren er HOI tours naar het Asian Civilisations Museum en naar het Peranakan Museum. In het seizoen 2017/2018 staan er vier museumtours op de planning:

  • Maandag 2 oktober 2017: National Museum of Singapore.
  • Woensdag 17 januari 2018: Former Ford Factory.
  • Woensdag 28 februari 2018: Malay Heritage Centre in Kampong Glam.
  • Woensdag 23 mei 2018: VOC tour in het ACM.

 

Meld je via het contactformulier aan voor de HOI nieuwsbrief om meer informatie en uitnodigingen voor de tours te ontvangen via email.

Culturele Tours

 

De HOI tours zijn stuk voor stuk inspirerende en verrijkende excursies naar typisch Aziatische locaties. Zo verbreed en verdiep je je kennis en ontmoet je tegelijk andere Nederlandstaligen. De speciaal voor HOI samengestelde Feng Shui tour is bijna een 'must', dat is de mening van allen die eerder aan de tour hebben deelgenomen. Het programma van het seizoen 2017/2018 is uitgebreid met een aantal nieuwe HOI tours.

Deze culturele tours organiseert/(-de) HOI in het seizoen 2017/2018 op de planning:

 

  • Woensdag 6 september 2017: HOI food tour, een onderdompeling in de Singaporese eetcultuur, inmiddels kijken we al weer terug op een geslaagde tour. Ook de Hungry Ghost Festival tour op 5 september was heel 'geestig'.
  • Woensdag 15 november 2017: HOI tour naar Pulau Kusu (Turtle Island), tijdens de periode dat duizenden pelgrims uit Singapore, Maleisië en Indonesië de Chinese tempel en Malay 'keramats' bezoeken. Het mooie weer en de rust tijdens de tour waren een zegen, velen ontvingen een persoonlijke 'blessing'.
  • Woensdag 24 januari 2018: HOI feng shui tour. Feng shui is in Singapore nadrukkelijk aanwezig, maar voor ons niet direct zichtbaar. Na deze tour kijk je gegarandeerd met andere ogen naar Singapore.
  • Woensdag 21 maart 2018: HOI tour 'to the West'. We bezoeken meerdere begraafplaatsen en de invloed van verschillende religies op begrafenis rituelen.

 

Wellicht worden er nog meer HOI tours ingepland. Het laatste nieuws over de HOI tours vind je steeds in de HOI nieuwsbrief; aanmelden voor de nieuwsbrief en voor uitnodigingen voor de tours kan via het contactformulier.

HOI Singapore

 

Dankzij HOI leer je Vlaamse Belgen en Nederlanders in Singapore kennen, krijg je waardevolle informatie aangereikt waar je dagelijks wat aan hebt en ontdek je verschillende aspecten van Singapore tijdens tours en activiteiten.

Agenda

 

HOI koffieochtend: dinsdag 6 februari 2018.

 

HOI tour Malay Heritage Centre: woensdag 28 februari 2018.

 

HOI tour 'to the West': woensdag 21 maart 2018.

 

HOI museumtour Asian Civilisations Museum (VOC-tour): woensdag 23 mei 2018.

 

Meer details vind je in de HOI nieuwsbrief.

 

Contact

 

Email: info@hoi-singapore.com

Phone: +65 9008 4730

 

Facebook HOI Singapore
HOI Singapore

Copyright HOI Singapore. All Rights Reserved

Photography: Maud de Jong en Atie van Olst