Meetings

Meetings

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Of juist lekker aan de slag rond een bepaald thema? Dat kan tijdens de HOI meetings. Thema-ochtenden, kookworkshops, wijnproeverijen of een street food lunch, het kan allemaal tijdens de HOI meetings. HOI meetings zijn anders dan de tours, omdat je echt op één locatie bent, terwijl je met een HOI tour meer op pad bent, onder leiding van eearij 2018.

 

Op 9 november was er een gezellige wijnproeverij en op 27 november was er een inspirerende workshop over persoonlijke ontwikkeling: 'Creëer je eigen geluk', in samenwerking met BLOOM Development Factory. Er komt zeker een vervolg op deze workshops samen met BLOOM. Bovendien werkt HOI Singapore achter de schermen aan de voorbereiding van o.a. een workshop over hoe Feng Shui invloed kan hebben op de inrichting van je huis. En waarschijnlijk komt er een herhaling van de HOI workshop Chinese tea culture, die in mei 2017 bij alle deelnemers enorm in de smaak viel.

 

Het laatste nieuws over de HOI meetings vind je steeds in de HOI nieuwsbrief; aanmelden voor de nieuwsbrief en voor uitnodigingen voor de meetings kan via het contactformulier.

HOI Singapore

 

Dankzij HOI leer je Vlaamse Belgen en Nederlanders in Singapore kennen, krijg je waardevolle informatie aangereikt waar je dagelijks wat aan hebt en ontdek je verschillende aspecten van Singapore tijdens tours en activiteiten.

Agenda

 

HOI koffieochtend: dinsdag 6 februari 2018.

 

HOI tour Malay Heritage Centre: woensdag 28 februari 2018.

 

HOI tour 'to the West': woensdag 21 maart 2018.

 

HOI museumtour Asian Civilisations Museum (VOC-tour): woensdag 23 mei 2018.

 

Meer details vind je in de HOI nieuwsbrief.

 

Contact

 

Email: info@hoi-singapore.com

Phone: +65 9008 4730

 

Facebook HOI Singapore
HOI Singapore

Copyright HOI Singapore. All Rights Reserved

Photography: Maud de Jong en Atie van Olst