Meetings

Meetings

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Of juist lekker aan de slag rond een bepaald thema? Dat kan tijdens de HOI meetings. Thema-ochtenden, kookworkshops, wijnproeverijen of een street food lunch, het kan allemaal tijdens de HOI meetings. HOI meetings zijn anders dan de tours, omdat je echt op één locatie bent, terwijl je met een HOI tour meer op pad bent, onder leiding van een gids.

 

Op 9 november was er een gezellige wijnproeverij en op 27 november was er een inspirerende workshop over persoonlijke ontwikkeling: 'Creëer je eigen geluk', in samenwerking met BLOOM Development Factory. Er komt zeker een vervolg op deze workshops samen met BLOOM. Op 17 april a.s. is er de talk 'Create your happy home with Feng Shui', een presentatie over hoe Feng Shui invloed kan hebben op de inrichting van je huis. En waarschijnlijk komt er een herhaling van de HOI workshop Chinese tea culture, die in mei 2017 bij alle deelnemers enorm in de smaak viel.

 

Het laatste nieuws over de HOI meetings vind je steeds in de HOI nieuwsbrief; aanmelden voor de nieuwsbrief en voor uitnodigingen voor de meetings kan via het contactformulier.

HOI Singapore

 

Dankzij HOI leer je Vlaamse Belgen en Nederlanders in Singapore kennen, krijg je waardevolle informatie aangereikt waar je dagelijks wat aan hebt en ontdek je verschillende aspecten van Singapore tijdens tours en activiteiten.

Agenda

 

HOI meeting: 'Create your happy home with Feng Shui': dinsdag 17 april 2018.

 

HOI koffieochtend: dinsdag 8 mei 2018.

 

HOI meeting: 'Lee's Antiques Appreciation tour', vrijdag 11 mei 2018.

 

HOI museumtour Asian Civilisations Museum (VOC-tour): woensdag 23 mei 2018.

 

Meer details vind je in de HOI nieuwsbrief.

 

Copyright HOI Singapore. All Rights Reserved

Photography: Maud de Jong en Atie van Olst