Cursus

Cursus

De HOI cursus Singapore reikt je een schat aan informatie aan. Heel praktisch, gericht op het dagelijks leven in Singapore. Tijdens de groepscursus van 2 dagdelen is er veel ruimte om vragen te stellen en voor interactie met de andere cursisten, dat schept een band.

Het is ook mogelijk de cursus privé te volgen. Je kiest dan voor één dag (in overleg kan je ook kiezen voor een halve dag, met keuze voor specifieke onderwerpen). Informeer naar de mogelijkheden en kosten van een privécursus.

Een aantal onderwerpen uit de HOI cursus:

  • Tropisch klimaat van Singapore: wat betekent dit voor je lijf, je huis en je spullen?
  • Gezondheid in Singapore.
  • Singaporese cultuur.
  • Do’s & Don’ts in Singapore.
  • Mogelijkheden betaald en onbetaald werk in Singapore.
  • Sociale, recreatieve en sportieve activiteiten.
  • Reizen in de regio.

 

Cursusdata groepscursussen:

De eerstvolgende cursus is eind januari, 2 dagen van 9 tot 13 uur. Aanmelden kan via de oranje knop in het tekstblok hiernaast.

 

Kosten groepscursus: S$ 295. Dit is inclusief koffie, thee en een snack.

 

De cursus wordt gegeven in kleine groepen, locatie is de Hollandse Club.

Het boekje 'Wie Wat Waar in Singapore' is een gezamenlijk initiatief van Helutrans en van HOI. In dit handige boekje vind je veel informatie om je weg te vinden in Singapore. Praktische contactgegevens op allerlei gebied, zoals officiële instanties, vervoer, medisch, werk, serviceadressen, vrije tijd, shoppen. Niet volledig, maar vooral toegespitst op waar Nederlandstaligen zich extra mee geholpen weten.

De Nederlandse Ambassadeur in Singapore, Margriet Vonno, nam op 29 augustus het eerste exemplaar van het boekje in ontvangst.

Het boekje is na 29 augustus onder andere (gratis) verkrijgbaar bij de Belgische en de Nederlandse Ambassade. Of download hier het boekje, zodat je het digitaal beschikbaar hebt.

Uiteraard biedt de HOI cursus Singapore je veel meer dan het boekje. Er komen andere onderwerpen aan bod dan in het boekje, je krijgt veel achtergrondinformatie en natuurlijk het allerlaatste nieuws.

HOI Singapore

 

Dankzij HOI leer je Vlaamse Belgen en Nederlanders in Singapore kennen, krijg je waardevolle informatie aangereikt waar je dagelijks wat aan hebt en ontdek je verschillende aspecten van Singapore tijdens tours en activiteiten.

Agenda

 

HOI koffieochtend: dinsdag 2 oktober 2018. Monique neemt HOI over van Atie. Dinsdag 13 november 2018 bij het PS café.

 

Urban Kook-Workshop: donderdag 25 oktober vanaf 10:00 uur.

 

Peranakan Museum Tour: vrijdag 9 november vanaf 10:00 uur

 

Meer details vind je in de HOI nieuwsbrief.

 

Copyright HOI Singapore. All Rights Reserved

Photography: Maud de Jong en Atie van Olst